The Restaurant

Quercynoise cuisine from Rocamadour

In the evening a friendly Quercynoise cuisine awaits you at the hotel’s restaurant.

Fresh seasonal products

Quercynoise cuisine
from Rocamadour

In the evening a friendly Quercynoise cuisine awaits you at the hotel’s restaurant.

Fresh seasonal products

plat de viande du restaurant de l'Hôtel Le Troubadour à Rocamadour
dessert du restaurant de l'Hôtel Le Troubadour à Rocamadour

Regional, warm and inventive cuisine awaits you in the restaurant, after relaxing by the pool.
Hoping to welcome you to a next stop in our beautiful region.

Restaurant hours

 

7 DAYS / 7 :
19H00 Pm – 20H45 Pm

entrée et restaurant de l'Hôtel Le Troubadour à Rocamadour

New MENU MAP:
Starter, main course , cheese or dessert: 33€

THE RESTAURANT IS OPEN ONLY FOR DINNER, reservation desired.
Note: Lunch, only on reservation 15 persons minimum.

Non-contractual card subject to change, depending on the arrivals of seasonal products.

Entrees

  • Bocal de Faiselle de Chèvre de Rocamadour Frais, aux Petits Légumes Séchés et Marinés
  • Pétales de Saumon Fumé et Mariné à l’Aneth et aux Baies Roses
  • Petit Pâté Cuit au Four, Servi Tiède, Petite Salade Mêlée aux Noix
  • Pain Perdu aux Cèpes, Oeuf Poché
  • Duo de Foie Gras de Canard, Poêlè et Mi-Cuit (supl.7 euros)

Main dishes

  • Parmentier de confit de canard petit jus aux cèpes
  • Gratinée de queues de Lotte et de Langoustines (suppl. 4€)
  • Magret de Canard à la Plancha sauce Vigneronne
  • Gigot d’Agneau a l’Os sur le Gril au Thym Frais de notre Jardin
  • Cassoulet Périgourdin au Manchon de Canard Confit

Cheese / Dessert

  • Le Rocamadour de la Ferme des Alix sur Toast
  • Gâteau aux Noix, Crème Anglaise à la Vanille
  • Tarte Fine Tiède aux Pommes, Boule de Glace au Caramel Beurre Salé
  • Pruneaux au Vin Rouge, Quatre Epices et Gingembre Confit
  • Fraises Façon Baba
  • Pastis Quercynois Flambé à la vieille Prune de chez Roque
Scroll Up